Polgár Zoltán

Békés város alpolgármestere

Bemutatkozás

Polgár Zoltánnak hívnak és gyermekkorom óta Békésen élek. A Karacs Teréz utcában nőttem fel. Feleségemmel, Marikával - aki fodrász - a Keserű soron alapítottunk családot és neveljük két gyermekünket Sárát és Zoltánt.

Életem vezérlő-csillagai a sport, a közösségi élet és az ezeket átszövő szervező munka. Végigjártam a békési kézilabdasport színtereit: játékosként eljutottam a csapatkapitányságig, dolgoztam játékvezetőként és másodállásban a klub vezetője voltam. A sport mutatta meg nekem a küzdelem emberi arcát, adott életre szóló barátságokat és máig ható tanulságokat. Csapatjátékosnak tartom magam: korábban játékosként, később pedagógusként és napjainkban, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatóhelyetteseként dolgozva. Álljanak hát most itt közös jövőnk, elképzeléseink, és a terveink:

Hiszek a közösség mindenek fölötti erejében. Hiszek a munka becsületében, az összefogás értékében. Hitem szerint a jövőhöz vezető út nem a vakszerencse, nem az ígéretek kérdése. Itt élve testközelből élem meg a kerületünk, Bánhida mindennapjait. Látom az itteni erősségeket és akadályokat egyaránt. A választásokig folyamatosan, és azután is megtartandó lakossági találkozókon - és akár az internetes fórumokon is - megtalálhatjuk, meg fogjuk találni a közös hangot, kialakítjuk közös stratégiánkat szűkebb környezetünk jövőjének megformálására. Mindehhez az Önök aktív közreműködése, felügyelete adhatja meg felhatalmazást. Önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként az Önök érdekeinek feltétel nélküli képviselete lesz a feladatom a testületben.

Csapatjátékosként szót kell ejtenem Kálmán Tibor pogármesterről és képviselő társaim közös munkájáról: A körzeti munkánkban az általam is kitűzött célokat kell a legfontosabbnak tartanunk. A körzetek lakóiból azonban összeáll városunk Békés lakossága, képviselőikből a képviselőtestület. A feladatok, a terhek, a sikerek és az örömök közössé válnak.

Közössé válnak de nem adódnak össze, inkább megosztódnak. A megosztott feladatok és terhek könnyebbednek, ellenben a megosztott sikerek és örömök többszöröződnek. A választópolgárok közreműködése és felügyelete, a polgármester, a képviselők - Én és a csapatunk - munkája és alázata tömörítheti egybe azt amit közösségnek hívunk. KÖZÖSSÉGNEK, tiszta SZÍVVEL, tiszta LÉLEKKEL.

Megköszönöm eddigi figyelmüket! Mi Békésért Vagyunk!

Hírek, információk:

2022-07-03 08:00:00

Múltidéző Tihany hajó

Tihany Békésen

Harminckilenc éve, 1983 júliusában befutott a békési kikötőbe a MAHART Tihany nevű 150 személyes vízibusza, amely a Békés megyei Természetvédelmi és Idegenforgalmi Gazdasági Társaság szervezésében járja a Körösöket. A társaságba tömörült szervezetek, intézmények vezetői rögzítették a sétahajó programját, majd próbaútra indultak a Kettős-Körösön – írta a megyei napilap. A Tihany vízibusz hétfő kivételével mindennap kifutott a folyóra. Naponta két járat indult, délelőtt 9 órakor, délután pedig 15 órakor, s három órás sétahajó-programot biztosít a pihenni, kirándulni vágyóknak.

A folyó és kapcsolódó aktív turizmus az elmúlt időszakban kapott igazi lendület, és bízunk abban, hogy ez a jövőben is folytatódik.


2022-07-02 20:28:00

Belencéres Gála

Fergeteges, egyben nagyon színvonalas gálaműsort adott a kulturális központ színháztermében a Belencéres Néptáncegyüttes szombaton délután, ami az idei Békés-tarhosi Zenei Napok záróprogramja is volt egyben.

Az élőzenéről a Bürkös zenekar gondoskodott.

A fellépők ismét bizonyították, hogy milyen fontos értéket képviselnek városunkban és milyen hihetetlenül tehetségesek.

Gratulálok a fellépőknek és a felkészítőknek a remek produkcióhoz. Köszönjük a nagyszerű élményt! Köszönöm Deákné Domonkos Juliannának, a Belencéres Néptáncegyüttesért Egyesület elnökének kiváló munkáját!

Feleségemmel, Marikával és fiunkkal, Zolival örömmel vettünk részt a gálaműsoron.


2022-07-02 11:30:00

Híd festés: Egyházak összefogásával

A helyi gyülekezetek több mint hetven önkéntese városunk négy hídját, a Petőfi utca végén, az Omniánál, a Főtéren és a Jámbor utcában található hidat festette le szombaton délelőtt.

A mai napon életre hívott akcióban a Békési Baptista Gyülekezet, a Tágas Tér Baptista Gyülekezet, a Kegyelem Gyülekezet, az Élet Fája Pünkösdi Gyülekezet és a református egyházközség egyaránt részt vett.

Később a Hetednapi Adventista Gyülekezet is bekapcsolódik az akcióba, amelynek tagjai egyébként szintén sokat tesznek a városért, hiszen ők "fogadták örökbe" a buszpályaudvart és környékét.

 

Nagyon köszönöm, hogy önkéntes munkájukkal segítették a város szebbé tételét. A program emellett jól szolgálta a közösségépítés, a gyülekezetek közötti amúgy is kapcsolatok erősítését.

 

Református presbiterként az egyházközség tagjaival közösen a Jámbor utca híd festésében, rendben tételében vettem részt, fiammal, Zolival közösen.


2022-07-01 07:42:00

Látogatás a rendelőintézetben

Újabb 300 millió forintos fejlesztés fejeződött be a rendelőintézetben.

A munkálatokat Erdélyi Imola igazgató asszonnyal tekintettük át. A beruházás részeként megújult a légtechnika, amelynek köszönhetően 24 fokot lehet tartani az ingatlanban. Emellett felújították a belső nyílászárókat, illetve a védőnői szolgálatot, és új lift is szolgálja a betegeket és az intézmény dolgozóit.

Az intézményre kiemelt figyelmet fordítunk, ott folyamatosak a fejlesztések, és reményeink szerint újabb pályázati forrás érkezhet majd az épület korszerűsítésének utolsó ütemére.

Az egészségügy és az egészségügyben dolgozók nagyon fontosak számunkra, hiszen tudásukkal, emberségükkel kulcsszerepet töltenek be a város életében. Mindent megteszünk azért, hogy számukra és a hozzájuk fordulók számára a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk. A rendelőintézet folyamatos fejlesztése is része ennem a törekvésnek.

A Semmelweis-nap alkalmából tisztelettel köszöntöm valamemnyi egészségügyben dolgozó szakembert, és ezúton is szeretném megköszönni azt az alázatos, nagyszerű munkát, amelyet végeznek valamennyiünk érdekében.

Köszönjük!


2022-06-30 12:11:00

Testületi ülés: 2022. június 30.

Új utcanevekről, a szociális szolgáltató központ, a Békési Kistérségi Társulás és a Békési Értéktár Bizottság munkájáról szóló beszámolóról, illetve tájékoztatóról, valamint a Kecskeméti Gábor szoborról is tárgyaltunk a képviselő-testület ülésén.

Eszerint a képviselő-testület a Bartók Béla utcának a Bocskai utca és a Kispince utca közé eső szakaszát Ibrány köznek nevezi el.

A testület a korábban Kim Ir Szen utca néven ismert közterületet Maloméri utcának nevezi el.

Ugyancsak határozott a grémium arról, hogy az új református óvodához vezető szakasz a Szegedi Kis István sétány nevet kapja.

A képviselő-testület a Békéscsaba felé vezető 470-es számú közút mellett létrejött új utcákat a lakosok véleményének figyelembe vételével Alma, Körte, Egres, Szeder és Fácános utcának nevezi el.

 

A testület elfogadta a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ tavalyi év munkájáról szóló tájékoztatót. Az intézmény vezetése, szakemberei remek és nagyon sokrétű munkát végeznek, a járványhelyzet legnehezebb időszakaiban is mindenben lehetett rájuk számítani. Minden elismerést és köszönetet megérdemelnek a munkájukért!

 

A testület ugyancsak elfogadta a Békési Kistérségi Társulás 2021. évi munkájáról szóló tájékoztatót.

 

Tárgyaltunk a Békési Értéktár Bizottság tavalyi évi tevékenységéről szóló beszámolóról is. Nyolc kategóriában összesen 49 érték szerepel jelenleg az értéktárban.

 

A képviselő-testülete engedélyezte, hogy magánszemélyek, illetve a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület, mint kérelmezők saját költségükön elhelyezzék Kecskeméti Gábor szobrát az Erzsébet-ligetben. Kecskeméti Gábor kiemelten fontos szerepet töltött be településünk sportéletében és oktatásában egyaránt. Munkássága, életútja megérdemli, hogy szoborral emlékezzünk rá.

Egy másik szobor ügyében is határoztunk. Békésen a főtéri híd mellett, a dohánybolt teraszától félig eltakarva található Kossuth Lajos szobra. Úgy gondoljuk, hogy célszerű lenne a köztéri műalkotást olyan módon elhelyezni, hogy látható, körbejárható legyen és valóban díszítse a várost. Ezért az alkotás Petőfi-szobor mellé, az Erzsébet-ligetbe kerül majd át.

 

Döntöttünk arról is, hogy az önkormányzat a 2022/2023-as tanévben 12 diákot részesít középiskolai ösztöndíj-támogatásban. A lehetőségre pályázatot ír ki a testület.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a tehetséges, szorgalmas, de nehezebb helyzetben álló fiatalokat, hogy a bennük rejlő talentumot kibontakoztathassák.


2022-06-30 08:56:00

Szervezik a megyei polgárőrnapot

Ebben az évben Békés-Dánfok ad otthont a megyei polgárőrnapnak.

A rendezvényről egyeztettünk Gyarmati Sándorral, a békési és megyei polgárőrség elnökével. A találkozón részt vett Ladányi Zoltán, városunk rendőrkapitánya is. Biztos vagyok benne, hogy egy, az esemény rangjának megfelelő program várja majd a hozzánk érkezőket.

Köszönöm Polgárőreinknek, hogy munkájuk mellett városunk jó hírének öregbítéséért is sokat tesznek!


2022-06-29 08:31:00

Tenisztábor és elnökségi ülés

Ingyenes tenisztábort tartunk a Békési Tenisz Klub égisze alatt.

Az egyesület vezetőségével fontos célunknak tekintjük, hogy szélesítsük ennek a nagyszerű sportágnak a bázisát, azt minél többek számára tegyük elérhetővé, ezt a célt szolgálja most zajló kezdeményezés is. Öröm számomra, hogy mintegy harmincan vesznek részt a foglalkozásokon.

Kedden délután elnökségi ülést tartottunk, amelyen áttekintettük a tenisztábor helyzetét, beszéltünk az alapszabály-módosításról és számos egyéb aktuális kérdésről.


2022-06-28 18:54:00

Bizottsági ülések

A szokásoknak megfelelően a képviselő-testület ülése előtt ismét üléseztek a szakbizottságok, a pénzügyi és városfejlesztési, az ügyrendi, lakásügyi és közrendvédelmi, valamint a humán és szociális bizottság.

A tanácskozásokon számos fontos témáról esett szó, így napirendre került a Mazdagfalvi Napok előkészületeiről szóló előterjesztés, a középiskolai ösztöndíjpályázatról, a kistérségi társulás munkájáról, közterületek elnevezéséről ugyancsak tárgyaltak a bizottságok.

A képviselő-testület csütörtökön reggel ülésezik.


2022-06-28 13:45:00

Családi nap a Gödörben

Az Animal Cannibals, Engie és Dj. Oli is fellép a július 8-i, pénteki családi napon, amelynek az Erzsébet-ligeti Gödör ad majd otthon.

A visszajelzések alapján nagyon fontosnak tartjuk, hogy nyáron is legyenek programok, amelyen a békésiek kikapcsolódhatnak. Ezért is hívtuk életre a családi napot, aminek keretében egyebek mellett ugrálóvárral, színező kuckóval, alkotó sarokkal, arcfestéssel, interaktív mesemondással is várjuk a gyerekeket, a családokat. A látogatók találkozhatnak a Mancs Őrjáratból ismert Chase kutyussal és Minnie egérrel is. A Békési Rendőr-kapitányság jóvoltából pedig lesz KRESZ-Teszt is. Este fél nyolctól pedig jönnek a koncertek és egy kiváló buli.


2022-06-27 16:31:00

Párakapuk

A már beköszöntött és a napokban még inkább fokozódó hőség miatt a BKSZ Kft. munkatársai a város öt helyén, a Sparnál, a postánál, a borozónál, a bíróságnál és a katolikus templomnál helyeztek ki párakapukat.

Ugyancsak napvitorlákat helyeztek ki a Rendezvénygödörben.

A jövőben tervezzük, hogy vízosztásokat is szervezünk Békés forgalmasabb helyein.

 

Kérem vigyázzanak magukra és szeretteikre a nagy meleg idején is!


2022-06-26 19:48:00

Füredi János győzelme

Gratulálok János!

Az egyelőre nem hivatalos eredmény szerint Füredi János nyerte az 1. számú választókerületben megtartott vasárnapi időközi önkormányzati képviselő-választást városunkban.

 

Gratulálok Jánosnak, és nagyon köszönöm azoknak a választóknak, akik részt vettek a voksoláson. Külön köszönöm azoknak, akik Füredi Jánosra adták le a szavazatuk. Biztos vagyok benne, hogy jól döntöttek, hiszen egy agilis, nagyon szorgalmas fiatalemberről van szó, aki kiválóan fogja képviselni a városrészen élőket. Munkáját természetesen mindenben segíteni fogjuk!

 

Hajrá Békés! 


2022-06-26 08:00:00

Múltidéző helyi termelők

Békésen, és közvetlen városkörnyékén — akárcsak a megyében, illetve országosan is — az utóbbi időben jelentősen fejlődött a kisárutermelés...

Tartós tendencia, hogy zöldségfélékből a saját szükségleten túl — a retket, céklát, fokhagymát, fejessalátát, sóskát, sütőtököt, csemegekukoricát, vöröshagymát, karalábét, zellergyökeret, uborkát — a kisüzemek termelik meg. A gyümölcs- és szőlőtermelés viszont csökkent – írta negyven évvel ezelőtt 1982-ben a megyei napilap.

Most négy évtized után is városunk életében kiemelkedő szerepet töltenek be a helyi termelők. A pandémia még inkább bebizonyította, hogy mekkora szükség van rájuk, mennyire nélkülözhetetlen a tevékenységük. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a közeljövőben a lehető legjobban bemutassuk őket a város lakosságának.


2022-06-25 15:55:00

Száz év: Szép Kor!

Nagy megtiszteltetés, hogy a mai napon özv. Pásztor Istvánné Durkó Esztert köszönthettem személyesen 100. születésnapja alkalmából.

Özv. Pásztor Istvánné Durkó Eszter 1922.06.28-án született Békésen. Egy fia és egy lánya van. Három unokája és négy dédunokája született.

Nagyon jó egészséget kívánok Önnek és családjának!


2022-06-25 08:47:00

Reményhír tanévzáró értekezletet tartottatak

Tanévzáró értekezletet tartottak a Reményhír Intézményben.

A Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Az elmúlt egy évtized pedig igazolta az intézmény létjogosultságát, hiszen a tanítási-tanulási folyamatok támogatásán túl lehetőségeket teremtenek a gyerekeknek, a fiataloknak a tanítási órákon kívüli korszerű, magas színvonalú szabadidős tevékenységekhez is. Nekem nagyon érdekes és örömteli érzés volt visszatérni az iskolába, hiszen tizennégy évet tanítottam az intézmény elődjének számító Eötvös József Általános Iskolában.

Az eseményen négy olyan hölgyet is köszöntöttünk, akik negyven éve vannak a pedagógusi pályán, a Reményhír Intézmény elhivatott és lelkiismeretes óvónői, tanárai.

Az Epreskerti Óvoda két óvónője, Szládekné Bokor Blanka és Vozár Sándorné, valamint az Eötvös József Általános Iskola két pedagógusa, Bakuczné Kozma Zsuzsanna és Dávid Katalin egyaránt megérdemli az elismerést évtizedeken végzett kimagasló munkájáért.

 

Gratulálok, és köszönjük a pedagógusok kiváló munkáját!

 

Az intézmény valamennyi munkatársának ezúton köszönöm az egész éves munkáját!

 


2022-06-25 08:00:00

Nosztalgi(áz)ások a Dominóban

Ünnepélyes keretek között adtuk át használatra az egykori Dominó épületét a Békési Nosztalgia Csoport, illetve a Békés Nosztalgia-Körösvidéki Értékmentő Alapítvány részére.

Az épület közösségi térként és már-már elfeledettnek hitt tárgyak gyűjtőhelyéül is szolgál majd.

Az eseményen Békési Béla, a csapat vezetője ismertette terveiket, egészen kiváló elképzeléseik vannak. Zubán István pedig érdekes előadást tartott Békés történetéről.

Köszöntőmben elmondtam, olyan tárgyak kerülnek majd az ingatlanba, amelyek régi történeteket mesélnek, amelyek felidéznek egy-egy illatot, egy-egy hangot, egy-egy pillanatot, életünk egy-egy szinte feledésbe merült részét, elsősorban szülőföldünk múltját, de kicsit a jelenét és talán a jövőjét is. Hiszen gyökerei és hagyományai nélkül egyetlen településnek, egyetlen városnak sem lehet jövője.

A csoport munkájában és a Dominó megújuló épületében benne van nagyon sok minden. Benne van, hogy bárhol is járunk a világban, bárhová is vezet a sorsunk, soha ne feledjük, hogy honnan indultunk, hol kezdődött az életünk, és hogy Békés számunkra a legszebb hely.


2022-06-23 08:10:00

Dj. Hlásznyik és DJ Yamina a pultnál

A Madzagfalvi Napok pénteki esti programjaként érkeznek majd a legjobb diszkózenék, amelyeket Dj. Hlásznyik és Dj Yamina hoz el Békésre.

Biztos vagyok benne, hogy a két Dj. ezúttal is remek hangulatot teremt majd.

Már a Madzagfalvi Napokon augusztus 19-i programja is nagyon sokszínű lehetőséget fog teremteni a kikapcsolódásra , hiszen fellép Manuel, koncertet ad a Tankcsapda, majd jön Dj. Hlasznyik és Dj Yamina.


2022-06-22 13:34:00

Vozár M. Krisztián Békésen

Vangelis és Morricone zenéi Békésen.

Kultikus filmek zenéi címmel ad jótékonysági koncertet pénteken 18 órától Vozár M. Krisztián zongoraművész a Szokolay Sándor Alapfokú Művészeti Iskolában. Az esten Vladimir Cosma, Ennio Morricone és Vangelis szerzeményei is felcsendülnek majd. A belépés ingyenes, ugyanakkor támogatói adománnyal a kárpátaljai magyarokat segíthetik a látogatók.

Nagyon köszönöm Krisztiánnak a kezdeményezést, és bízom benne, hogy nagyon sokan ellátogatnak majd a pénteki esti programra!


2022-06-22 07:56:00

Sonus hangverseny

A Sonus ütőhangszeres együttes hangversenyét rendezték a kulturális központ színháztermében.

Nagyon örülök, hogy ott lehettem a Békés-tarhosi Zenei Napok (BÉTAZEN) részeként életre hívott, nagyon színvonalas koncerten. A programon fiammal, Zolival együtt vettünk részt, aki zeneiskolában ütőhangszereken tanul. Az élmény így még különlegesebb volt számunkra.

A BÉTAZEN városunk és térségünk hagyományainak fontos része, országosan is egyedülálló értéket képvisel. Lényegesnek tartom, hogy mindezt megőrizzük az utókor számára. Arra bíztatnék mindenkit, hogy ha ideje engedi, akkor vegyen részt a sokrétű, nívós kikapcsolódást ígérő programokon.

 

Köszönöm Dr. Pappné Darida Andrea igazgató asszonynak és Bagoly László művészeti vezetőnek azt a rengeteg munkát, amelyet kollégáikkal közösen a rendezvény létrejötte érdekében végeztek.


2022-06-21 16:16:00

EpiPen-ek átadása

Valamennyi békési oktatás-nevelési intézmény számára elérhetővé tettük az EpiPent, a súlyos allergiás reakciót, anafilaxiát mutató betegek életének megmentését szolgáló oldatos injekciót.

A készítményt délután adtuk át az intézmények képviselőinek a polgármesteri hivatal dísztermében. Az eszköz használatát dr. Tamási Adrien doktornő mutatta egészen kiválóan, laikusoknak is érthető módon.

Bízunk benne, hogy így a nyári időszakban, amikor a gyerekek rengeteget vannak a szabadban, különösen az óvodákban nagy biztonságot ad majd az EpiPen.

Az előzményekről, FIDESZ-KDNP-s önkormányzati képviselőtársaimmal közösen kezdeményeztük, hogy valamennyi óvodába és iskolába kerüljön a készítményből városunkban. Anafilaxia leggyakrabban bizonyos ételek fogyasztása, illetve rovarok, így darázs- vagy méhcsípés kapcsán jelentkezik. Képviselőtársaimmal közösen úgy gondoljuk, hogy az orvosságnak valamennyi intézményben ott kell lennie, az elsősegélydoboz részét kell, hogy képezze. 

 


2022-06-21 13:10:00

"Madzagos" lesz a körforgalom

Várhatóan két hónap múlva a városunk jelképévé vált madzag díszíti majd a Békés belvárosában található körforgalmat.


2022-06-20 11:35:00

Sajtótájékoztató

Megkezdődött a galéria homlokzatának felújítása, amit a múzeum és a városháza hasonló korszerűsítése követ majd.

A beruházás-sorozat összesen 60 millió forintos belügyminisztériumi támogatás segítségével készülhet el. Minderről Kálmán Tibor polgármester úrral tartottunk közös sajtótájékoztatót.

Beszámoltunk arról is, hogy a közelmúltban elkészült a rendelőintézet belső felújítása mintegy 300 millió forintból, közbeszerzésnél tart a ludadi és a rosszerdei út felújítása. Folyik a tervezése az Élhető település című több mint 800 milliós projektnek. Hamarosan teljesen elkészül az új kézilabda munkacsarnok, rövidesen 34 utcában korszerűsítjük a csapadékvíz-elvezető rendszert. Ugyancsak megvalósulhat majd a galéria energetikai korszerűsítése is. Emellett újabb, több mint 2 milliárdos beruházást szeretnénk a városba hozni a TOP Plusz Program keretében, amelynek részeként utak és járdák felújítását is tervezzük. Valamennyi fejlesztésről részletes tájékoztatást fogunk majd adni.


2022-06-19 08:00:00

Múltidéző- egy hajóban evezünk

Már 2007-ben is megrendezték az Egy hajóban evezünk vízi túrát.

Azóta a Körösök egyik legnépszerűbb aktív turisztikai rendezvénye lett, és a folyó mentén is folyamatosak a fejlesztések nem kis mértékben köszönhetően Kálmán Tibornak, városunk polgármesterének. Jövő szombaton és vasárnap pedig ismét Egy hajóban evezünk vízi túra.


2022-06-18 10:24:00

BFKC évadzáró vacsora

A Békési Férfi Kézilabda Club szezonzáró ünnepségén vettem részt.

NBI/B-ben szereplő felnőtt csapatunk több bravúros győzelmet aratva a felsőházba bejutva ott végül a hetedik helyen végzett a bajnokságban. Nagyon fontosnak tartom, hogy utánpótláscsapataink pedig továbbra is az ország legjobbjai közé tartoznak.

Köszönöm a játékosoknak és a klub munkatársainak egész éves munkáját.

Hajrá Békés!


2022-06-17 09:03:00

Nagycsoportosok tanévzárója

A Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde nagycsoportosainak évzáró programját tartották a Rendezvénygödörben.

Az óvodapedagógusok által kiválóan felkészített gyerekek alaposan kitettek magukért, nagy öröm volt látni őket és kiváló produkciójukat.

Az eseményen táncházat is rendeztek a Belencéres Néptáncegyüttessel, ami méltó és színvonalas zárása volt a tanévnek.

Köszönöm a meghívást, gratulálok a nagyszerű eseményhez!


2022-06-16 08:30:00

Játszótereink ellenőrzése

A BKSZ Kft. munkatársai a reggeli órákban elkezdték a városi játszóterek átfogó ellenőrzését.

A szünidő gyakorlatilag elkezdődött, ezeket a létesítményeket pedig várhatóan még többen keresik majd fel a következő hónapokban. Kollégáink év közben is folyamatosan figyelnek a játszóterek állapotára, de a vakáció miatt fontosnak tartjuk egy ilyen ellenőrzés-sorozat megtartását.


Egyéb (további) tartalmak szűrés és dátumválasztás alapján...

Postacím


Békési Polgármesteri Hivatal 5630 Békés, Petőfi Sándor utca 2.