Polgár Zoltán

Békés város alpolgármestere

Bemutatkozás

Polgár Zoltánnak hívnak és gyermekkorom óta Békésen élek. A Karacs Teréz utcában nőttem fel. Feleségemmel, Marikával - aki fodrász - a Keserű soron alapítottunk családot és neveljük két gyermekünket Sárát és Zoltánt.

Életem vezérlő-csillagai a sport, a közösségi élet és az ezeket átszövő szervező munka. Végigjártam a békési kézilabdasport színtereit: játékosként eljutottam a csapatkapitányságig, dolgoztam játékvezetőként és másodállásban a klub vezetője voltam. A sport mutatta meg nekem a küzdelem emberi arcát, adott életre szóló barátságokat és máig ható tanulságokat. Csapatjátékosnak tartom magam: korábban játékosként, később pedagógusként és napjainkban, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatóhelyetteseként dolgozva. Álljanak hát most itt közös jövőnk, elképzeléseink, és a terveink:

Hiszek a közösség mindenek fölötti erejében. Hiszek a munka becsületében, az összefogás értékében. Hitem szerint a jövőhöz vezető út nem a vakszerencse, nem az ígéretek kérdése. Itt élve testközelből élem meg a kerületünk, Bánhida mindennapjait. Látom az itteni erősségeket és akadályokat egyaránt. A választásokig folyamatosan, és azután is megtartandó lakossági találkozókon - és akár az internetes fórumokon is - megtalálhatjuk, meg fogjuk találni a közös hangot, kialakítjuk közös stratégiánkat szűkebb környezetünk jövőjének megformálására. Mindehhez az Önök aktív közreműködése, felügyelete adhatja meg felhatalmazást. Önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként az Önök érdekeinek feltétel nélküli képviselete lesz a feladatom a testületben.

Csapatjátékosként szót kell ejtenem Kálmán Tibor pogármesterről és képviselő társaim közös munkájáról: A körzeti munkánkban az általam is kitűzött célokat kell a legfontosabbnak tartanunk. A körzetek lakóiból azonban összeáll városunk Békés lakossága, képviselőikből a képviselőtestület. A feladatok, a terhek, a sikerek és az örömök közössé válnak.

Közössé válnak de nem adódnak össze, inkább megosztódnak. A megosztott feladatok és terhek könnyebbednek, ellenben a megosztott sikerek és örömök többszöröződnek. A választópolgárok közreműködése és felügyelete, a polgármester, a képviselők - Én és a csapatunk - munkája és alázata tömörítheti egybe azt amit közösségnek hívunk. KÖZÖSSÉGNEK, tiszta SZÍVVEL, tiszta LÉLEKKEL.

Megköszönöm eddigi figyelmüket! Mi Békésért Vagyunk!

Hírek, információk:

2023-11-28 15:55:00

Bizottsági ülések - november

Idei utolsó üléseit tartotta a pénzügyi és városfejlesztési bizottság

Idei utolsó üléseit tartotta a pénzügyi és városfejlesztési bizottság, az ügyrendi, lakásügyi és közrendvédelmi, valamint a humán és szociális bizottság. Valamennyi grémium számos a város életében fontos kérdést, így kiemelt szociális témákat érintett munkája során. A képviselő-testület csütörtökön ülésezik.

 


2023-11-27 17:15:00

Fenyőátültetés

Helyére került a város leendő karácsonyfája

Hétfőn délelőtt a református templom kertjéből egy erre szakosodott kecskeméti cég munkatársai kiemelték, majd a Rendezvénygödör közelébe szállították át azt a mintegy 6-7 méteres fenyőt, ami a város karácsonyfája lesz. Az elmúlt években mindig vágott fa töltötte be ezt a szerepet, idén azonban az a döntés született, hogy élő fa legyen a város karácsonyfája. A növényre igyekszünk odafigyelni, ápolni, gondozni, holnap pedig el is kezdik díszíteni a fenyőt.


2023-11-22 17:20:00

Almalé az oktatási-nevelési intézményekbe

275 liter almalevet vittem óvodákba, iskolákba

Városi programunk keretében 275 liter egészséges almalevet juttattam el öt oktatási-nevelési intézménybe a Békési Szociális Szövetkezetnek köszönhetően. A Földvár Bölcsődébe, a Csillagfürt Református Óvodába, a Gólyafészek óvodába, a Bóbita óvodába és a Szegedi Kis István Református Intézmény Szánthó Albert utcai iskolaegységébe egyaránt vittem a kiváló gyümölcsléből.

Nagyon fontosnak tartjuk a gyerekek egészséges táplálkozását, ezért is indítottuk el a programot.


2023-11-09 18:50:00

OTP megnyitó

Átadták a megújult, megszépült, még a korábbinál is modernebb békési OTP fiókot.

A beruházásnak köszönhetően korszerű körülmények várják az ügyfeleket. A felújítás nagyon jól sikerült, ami városképi szempontból is kiemelten fontos.

 

Gratuálok a beruházáshoz!


2023-11-09 14:00:00

Utcafórum

Folytatódott az utcafórum-sorozat

Az uszoda parkolójában tartottam utcafórumot kedden délután. A jó hangulatú programon számos téma szóba került, így a Körösi Csoma Sándor utca javításai, a Mátra utca aszfaltozása, a szemétszállítás, illetve az illegális hulladéklerakás kérdései. Utóbbival évek óta folytatunk komoly küzdelmet, és természetesen tovább dolgozunk, hogy a jelenség minimálisra csökkenjen.

 

Az elmúlt néhány hétben három alkalommal tartottam fórumot, amelyekre szép számú érdeklődő látogatott el.

 

Köszönöm, hogy eljöttek, köszönöm a javaslatokat, az észrevételeket!

 

Tavasszal folytatjuk!

 

Addig is örömmel veszem véleményüket, javaslataikat a polgar.zoltan@bekesvaros.hu email címen.

 

 

 


2023-11-07 08:30:00

Szegedi Kis István sétány - új járda

Új járda készült

Elkészült a Fábián utcától a Csillagfürt Református Óvodáig tartó járda a Szegedi Kis István sétányon. A beruházás a Békési Református Egyházközség és önkormányzatunk együttműködésével valósult meg, és ékköve a területnek, máris több kedvező visszajelzést kaptunk a fejlesztésről.

Várhatóan jövőre pedig új parkolókat is kiépítünk majd a területen.


2023-11-06 11:00:00

Sporttanács

Aktuális kérdésekről egyeztetett a sporttanács

Az idei tapasztalatokról és már jövő évről is egyeztettünk a sporttanács ülésén.

A támogatásokkal kapcsolatos tapasztalatok kedvezőek, jók a visszajelzések. A megbeszélésen már szóba került a jövő év is, amelyről januárban részletesen tárgyalunk majd.

Beszéltünk arról is, hogy a Békési Férfi Labdarúgó Klubhoz kerül a sportpálya üzemeltetése.


2023-11-04 11:00:00

Babafa-program, szilvafák átadása

Lezajlott az idei Babafa-program

A szilvafák kiosztásával kezdődött meg az idei Babafa-program. A békési önkormányzat kezdeményezésemre 2020 tavaszán döntött a „Mert Fából lesz az Erdő” elnevezésű faültetési program elindításáról. Az akció legfőbb célja, hogy életre szóló emléket biztosítsunk a békési újszülötteknek, illetve családjaiknak. A szervező munkában nagyon komoly szerepet töltenek be a védőnők, akik folyamatosan felkeresik az újszülött babák szüleit, és eljuttatják hozzájuk a babafa igényléséhez szükséges adatlapot. Köszönet és elismerés mindezért a kiváló szakembereknek.
A szülők két lehetőség közül választhattak. Dönthettek úgy, hogy otthonukban, házuk udvarán, annak közelében ültetik el az önkormányzat által biztosított szilvafát. Emellett idén 84 család döntött, számukra kedden délután adtuk át a növényeket a polgármesteri hivatal udvarán.
A másik lehetőség, hogy az önkormányzat ülteti el a fákat. Ezt a lehetőséget ebben az évben 58 család választotta. Idén a Dánfoki Üdülőközpont mögötti területen történt meg ez ma délelőtt, ahol keskenylevelű kőriseket ültettünk el. A fákkal körülölelt területen egy babafaösvény jön majd létre, illetve reményeink szerint az évek során egy új pihenőpark szolgálja majd a kikapcsolódást.
A "Mert Fából Lesz az Erdő" program fogadtatása a kezdetektől kedvező. 2020 őszén 50 facsemetét ültettünk el a Május 1. Parkban. 2021-ben 170 facsemetét igényeltek a családok, ezek közül 64 fa a Csabai úti kerékpárút mellett növekszik, míg 106 család vitt haza szilvafát. 2022-ben ismét a Csabai úti kerékpárút mentén folytattuk az ültetést, 82 facsemetével gazdagodott a fasor, 75 szilvafát pedig otthon ültettek el a családok.
A 470-es út mellett már nincs több hely, ezért döntöttünk úgy, hogy Dánfokon folytatjuk a programot, ahol a kiválasztott terület éveken át kiváló helyszínként szolgál majd a kezdeményezésnek.
A közterületre elültetett fákat az önkormányzat, illetve a BKSZ Kft. munkatársai, az önkormányzati tűzoltóság tagjai, illetve a családok is öntözik, gondozzák. Ha esetleg mégis kiszáradna egy-egy fa, akkor pótoljuk.

2023-11-03 08:25:00

Megkóstoltuk a Coco Love-ot

Gyorsan megszerették a Coco Love-ot

Csumpila Gáborral, a Békés kedvenc süteménye verseny idei győztesével megkóstoltuk a nyertes, különleges kókuszos finomságot, a Coco Love-ot. A sütemény nagyon jól sikerült, és a visszajelzések is kedvezőek. A kókuszos sütemény év végéig lesz kapható a város cukrászdáiban, és a vevők a vásárlással az Esély Állatvédő Egyesületet is segítik, illetve nyereménysorsoláson is részt vehetnek.

Mint ismert, ahogy tavaly, úgy idén is Csumpila Gábor finomsága, ezúttal a Coco Love nyerte a Békés kedvenc süteménye versenyt.

 


2023-11-01 08:30:00

Halottak napja

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Juhász Gyula

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,

Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.”

 

Juhász Gyula

 


2023-10-31 10:45:00

Piaci rendezvény

Az őszi hangulathoz, az eseménykörhöz kapcsolódó programot rendeztünk a békési piacon.

Az érdeklődők találkozhattak Jimmy bohóccal, Berta Jánossal, illetve lufihajtogatás is színesítette a rendezvényt.


2023-10-27 09:00:00

Lakossági fórum

Baráti légkörű, jó hangulatú lakossági fórum

Lakossági fórumot tartottam a választókerületben élők számára a Keserűsor és a Sas utca sarkán. A konstruktív légkörű összejövetelen beszámoltam a körzetet érintő fejlesztésekről és karbantartásokról. Elmondtam, hogy az Álmos, az Árpád és az Előd utcában, valamint a Bánát utca végén aszfaltozások lesznek. A kajakház mögött pedig focipálya kialakítása is a tervek között szerepel.

 

Nagyon köszönöm, akik eljöttek. Köszönöm a javaslatokat, véleményeket! Folytatjuk!


2023-10-26 11:00:00

Testületi - október

A képviselő-testület ülésén megtárgyaltuk és elfogadtuk a Békésen működő középiskolák, illetve a Szokolay Sándor Alapfokú Művészeti Iskola 2022/2023. tanévben végzett munkájáról és a 2023/2024. tanév elindításáról szóló tájékoztatót.

Az intézmények tanárai, oktatói remek munkát végeznek, minden elismerést megérdemelnek azért, amit a diákokért tesznek. Az iskolákra a különböző rendezvényeken is mindig lehet számítani, fontos részei a helyi közösségnek, és ezzel sokat tesznek a város népességmegtartó erejének növelése érdekében is.

 

Megválasztottuk a helyi választási bizottság tagjait, illetve póttagjait is. A grémium tagja lett Kádasné Öreg Julianna, Palatinus Pál és Zseák Sándorné.

A bizottság póttagjává választottuk Bondárné Pásztor Emmát és Szalainé Vida Krisztinát.

 

Elfogadtuk a város környezeti állapotáról szóló tájékoztatót. A levegőminőség, a vízminőség, a hulladékgazdálkodás, a zöldfelületek, a virágosítás és a fásítás kérdéseit egyaránt körüljártuk. Számomra nagyon fontos, hogy a Babafaprogram nagy népszerűségnek örvend a városban, és amellett, hogy ezzel kifejezzük tiszteletünket az újszülött gyermek és családjaik felé, a város faállományát is gyarapítjuk.


2023-10-24 10:00:00

Már kapható Békés kedvenc süteménye

Végre kapható Békés kedvenc süteménye, a Coco Love

Múlt héten városunk kiváló cukrászmesterei elkészítették a kókuszos ínyencség próbasütését, amely szeletenként 750 forintos áron már megvásárolható a békési cukrászdákban. A nyertes süteményt, ahogy tavaly, idén is, Csumpila Gábor készítette.
 
Egy évvel ezelőtt ezer szelettel vettek a győztes finomságból, és abban bízunk, hogy idén is legalább ennyi fog fogyni a Coco Love-ból. Minden szelet árából ezúttal is 50 forint az Esély Állatvédő Egyesületet segíti majd.
 
 
A vásárlás mellé minden esetben egy sorsjegy is jár, amelyet ne felejtsenek el elkérni. A kártya kódjával értékes nyereményekért „szállhatnak” harcba. Az alábbi linkre kattintva: Nyereménykártya feltöltése tudnak részt venni a játékban.

2023-10-23 11:00:00

Október 23-i megemlékezés

„…A szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem.”

Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire, hőseire és mártírjaira emlékeztünk városi rendezvényünkön.

Emlékező beszédemben kiemeltem, 1956 megmutatta, hogy a magyar nép félelem nélküli szabadságot akar. Olyan szabadságot, amely biztosítja a saját és gyermekeik jövőjét, a nyugalmat, a békét, a biztonságot. Ahol együtt, összefogva, pitiáner politikai csatározások nélkül nagyon sokra lehetünk hivatottak mind helyi, mind országosan szinten.

A magyar nép bizonyította, hogy olyan országot akar, ahol sem egzisztenciális, sem fizikai félelem nem teszi tönkre a mindennapokat. Ahol nem kell rettegni háborútól, kizsákmányolástól, ahol hátat lehet fordítani egymásnak, ahol baj esetén a hátunkat összevetve állunk ki egymásért és önmagunkért, gyermekeink jövőjéért, a fejlődésért.

 

Mert a szabadság ott kezdődik, ahol megszűnik a félelem.

 

Tisztelet 1956 hőseinek és mártírjainak, nélkülük, áldozatvállalásuk nélkül ma nem lehetnénk itt. Emléküket megőrizzük!

 


2023-10-17 18:45:00

KÉSZ-díj 2023

Barkász Sándor, az idei KÉSZ-díjas

Meghitt hangulatú ünnepség keretében adták át az idei KÉSZ-díjat, amelyet ebben az évben Barkász Sándor mérnök, Békés közösségének egyik motorja, egy igazán remek ember érdemelt ki. A díjazottat dr. Pálmai Tamás és Dankó Béla országgyűlési képviselő méltatta.

 

Sanyi évtizedek óta tesz nagyon sokat önzetlenül Békésért, térségünkért, az itt élő emberekért, a közösségekért, a kultúráért, a sportért, a fiatalokért. Megtisztelő, hogy ismerhetem.

 

Gratulálok Sanyinak a megérdemelt elismeréshez!


2023-10-10 15:30:00

Piaci egyeztetés

Megújítjuk a piaci rendet

Folytatódott a piaci árusokkal megkezdett egyeztetéssorozat. A legfontosabb célunk, hogy mind a vevők, mind az eladók szempontjából a leghatékonyabb, legrugalmasabb szabályozást alakítsuk ki. Ennek érdekében kezdődtek a megbeszélések, amelyek lassan befejeződnek. Közben folyamatosan mérjük a létesítmény látogatottságát, hogy mikor, mennyien keresik fel a piacot.

 

Január elsejétől egy teljesen új piaci rend lép majd életbe, ami reményeik szerint mindenki számára a legmegfelelőbb. Természetesen, amint a végleges részletek is meglesznek, beszámolunk majd arról is.

 

A piac városunk egyik nagyon fontos közösségi és kereskedelmi tere, éppen ezért is teszünk meg minden a leghatékonyabb működés érdekében.

 

Hajrá Békés! Hajrá Békési Piac!


2023-09-21 09:00:00

Szánthó Albert utcai szelektív problémák

Nagyon komoly problémák jelentkeznek a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban

Legutóbb a Szánthó Albert utcai szelektív hulladékgyűjtő szigetnél csúcsosodtak ki a gondok, mert a létesítményt nagyon sokan nem megfelelően használják. Bútorokat, elektronikai hulladékot, kommunális szemetet egyaránt elhelyeznek ott, amivel gyakorlatilag teljesen tönkreteszik a szelektív gyűjtés eredményeit. Mint ahogy azt a helyszínen Szabóné Szabó Erzsébet, a BKSZ Kft. szakembere is elmondta, a székeket, bútorokat lomtalanításkor kell kitenni, elektronikai hulladékgyűjtést pedig rendszeresen tartunk, legközelebb szeptember 21-től 23-ig.

A nagyobb mennyiségű szelektív hulladékot a Szarvasi utca 64/1 alá lehet vinni, mert ott sokkal több edény található. A Szánhó Albert utcai sziget a környékbeli lakótömbben élőket szolgálja.

 

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki segíti a tudatos hulladékgyűjtést!

 


2023-09-20 09:30:00

Babafa-megbeszélés

Hamarosan folytatjuk a Babafák ültetését, babafaösvényt hozunk létre Dánfokon

Bejárást tartottunk Dánfokon, ahol hamarosan babafákat ültetünk majd el. Nagyon örülök annak, hogy idén ismét sokan jelentkeztek a kezdeményezésre. A Babafákból Dánfokon egy ösvényt alakítunk ki, amit már most is erdő, illetve egy most fejlődő, részben tavaly ültetett tölgyes vesz körül.

 

Utóbbit Bencsik Ádámék gondozzák civilként rendkívüli szorgalommal és alázattal. Ádám és csapata egészen különleges módon ügyel erre a területre, amiért óriási köszönet illeti őket.


2023-09-03 08:10:00

Múltidéző - hidak

Két új hidat adtak át 16 évvel ezelőtt

Tizenhat évvel ezelőtt, 2007 augusztusában több száz érdeklődő előtt avatták fel Békés két új, az Élővíz-csatornát átszelő hídját. Az ünnepség a Piac téren kezdődött, ahol a korábbi Csók híd mását építették fel. Ferenczi Sándor helytörténész elmondta, a híd elődje onnan kapta a nevét, hogy a helyi gimnazisták gyakran sétáltak erre, s a csatornát átszelő építményen egy-egy csók is elcsattant. A ligetben az Erzsébet hidat vehették birtokba a békésiek.

 

A hidak azóta is fontos részei Békésnek, és azon leszünk, hogy bár, például a közelmúltbeli viharok miatt is szükségük volt a karbantartásukra, javításukra, sokáig szolgálják a békésieket.


2023-09-01 09:00:00

Tanévnyitó SZKIRG

Megtartottuk a tanévnyitó ünnepséget

Csütörtökön délután megtartottuk a Szegedi Kis István Református Intézmény tanévnyitó ünnepségét, pénteken pedig ismét megszólal majd az iskolacsengő.

 

A diákoknak sok sikert, remek jegyeket, nagyszerű közösséget, a pedagógusoknak jó és eredményes munkát kívánok!


2023-08-31 11:00:00

Testületi augusztus

Döntések a békési képviselő-testület augusztusi ülésén

A képviselő-testület csütörtöki ülésén elfogadtuk a Békésen működő óvodák 2022/2023. tanévben végzett munkájáról és a 2023/2024. tanév elindításáról szóló tájékoztatót. Sokrétű, precíz, mindenre kiterjedő szakmai anyagot olvashattunk. Óvodáink szakemberei, dolgozói kimagasló munkát végeznek a gyerekekért.

 

Minden elismerés és köszönet megilleti őket ezért!

 

A testület dr. Pásztor Gyulát választotta az ügyrendi, lakásügyi és közrendvédelmi bizottság nem képviselő tagjának. Személyében ismét egy remek, független szakember és nagyszerű ember segíti a bizottság és azon keresztül a testület munkáját.

 

Köszönjük, hogy elfogadta a felkérést! Nagyon jó munkát kívánok!

 

A képviselő-testület – meghirdetése esetén, a korábbi évek feltételeinek megfelelően – csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2024. évi fordulójához. A támogatást mértékét 1 millió 550 ezer forintban határoztuk meg. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a felsőoktatásban tanuló fiatalokat, és ennek az ösztöndíj egy lényeges formája.

 

Az önkormányzat az idei évben is meghirdeti a Vállalkozói Alap elnevezésű pályázatot, amelyre a 2023. évi költségvetésben 6 millió 200 ezer forintot terveztünk be. A Vállalkozói Alapból nyújtott kamatmentes kölcsön célja a város közigazgatási területén megvalósuló beruházások támogatása, amelyeknek bizonyított a munkahely teremtő és/vagy megtartó hatása.


2023-08-29 11:10:00

BARTAIR Alapítvány

Megalakult a BARTAIR Alapítvány

Barta István Zoltán kezdeményezésére és vele közösen megalapítottuk a BARTAIR Alapítványt. Zoli évtizedek óta végez óriási munkát a karitatív területen, amit most szeretne új alapokra helyezni. Kifejezetten a kérésének eléget téve vállaltam el az alapítvány elnöki teendőit, mert nagyon nagyra tartom, amit tesz, és óriási megtiszteltetésnek élem meg a felkérését. Az alapítvány neve is Zolira utal.

 

Legfőbb célunk az egészséges életmódra nevelés, különös tekintettel a véradás életeket mentő jelentőségére.

Elképzeléseink közé tartozik emellett a véradás, mint a szolidaritás jelének erősítése és népszerűsítése a békési és Békés vármegyei lakosság körében.

Az egészség megőrzése érdekében prevenciós programok szervezése és megvalósítása.

Kulturális és egészségmegőrző rendezvények szervezése.

A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű emberek, valamint a fogyatékkal élők életminőségének javítása, kulturális és hasznos szabadidő eltöltési lehetőségeinek biztosítása.

A békési és tarhosi kultúra és hagyomány őrzése, helyi tradíciók felkutatása, rendszerezése, értékmegőrzése. A kultúra megismerése és megismertetése, hagyományok és az anyanyelv ápolása, az ezzel kapcsolatos programok, rendezvények szervezésének elősegítése, támogatása. Hozzájárulás a hagyományok megőrzéséhez, a helyi közösségek megmaradásához, a helyi kulturális hagyományok ápolásához. A helyi hagyományok megismertetése a fiatalok minél szélesebb körével.

A Békésről elszármazottakkal való kapcsolat ápolása és bevonása a helyi egészségmegőrző és kulturális programokba, attrakciókba.

A madzagfalvi eszme őrzése és ápolása.

A lokálpatriotizmus erősítése a felnövekvő generációban, a helyi természeti és épített értékek megőrzése, bemutatása.

A környezettudatos életmódra nevelés és a klímatudatosság népszerűsítése minden korosztály számára.

Békés város közterületeinek rendezése, gondozása, karbantartása közösségi összefogással

Díjak, elismerések alapítása.

 

Nagy munka, egyben nagyon sok szép kihívás áll előttünk! Zolival remekül lehet együtt dolgozni, és bízom abban, hogy sikerül a célokat megvalósítanunk. Ebben számítunk a nemes ügyekkel szimpatizáló békésiekre is, hiszen együtt vagyunk erősek.

 

Hajrá Békés!

 


2023-08-24 15:45:00

Egyeztetés Magyarittabé református lelkészével, Kovács Csabával

Kovács Csabával, Magyarittabé új református lelkipásztorával is egyeztettünk korábban a vajdasági testvértelepülésünkön tett látogatásunk alkalmával.

A két gyülekezet között remek a kapcsolat, és ezt az együttműködést szeretnék még tovább erősíteni, ahogy az emberek közötti kapcsolatokat is.

 

Természetesen köszönet illeti a közelmúltban búcsúzott Marton Károlyt és feleségét is azért, amit a gyülekezetek együttműködéséért tettek.


2023-08-23 14:10:00

Kolbászvigalom megbeszélés

Már készülünk a Békési Kolbászvigalomra is

Bár alig néhány napja ért véget a Madzagfalvi Napokat, már zajlnak a IV. Békési Kolbászvigalom előkészületei is. Október 6-án, pénteken és október 7-én, szombaton ismét színes programokkal, rengeteg érdekességgel várjuk a gyúró csapatokat és az érdeklődőket.

Nagyon fontos, hogy lehetőség szerint folyamatosan legyenek programok Békésen, amelyek kikapcsolódást jelentenek az év minden szakában. Ezt a célt szolgálja majd a kolbászvigalom is.

Hamarosan konkrétummal is jelentkezünk.


Egyéb (további) tartalmak szűrés és dátumválasztás alapján...

Postacím


Békési Polgármesteri Hivatal 5630 Békés, Petőfi Sándor utca 2.