Ez történt

Polgár Zoltán

Békés város alpolgármestere

A csütörtöki képviselő-testületi ülést követően sajtótájékoztatón számoltunk be Kálmán Tibor polgármesterrel a legfontosabb döntésekről és a településünket érintő leglényegesebb aktualitásokról.

Min...

Elfogadta a város idei költségvetését csütörtökön délelőtt a képviselő-testület.

Stabil, kiegyensúlyozott, az önkormányzat és az intézmények működését biztosító költségvetésről dönthettünk, amelyben...

A Békési Református templom felújítási, kivitelezési munkái során felmerülő kérdések megtárgyalása érdekében időszakos koordinációs egyeztetésre került sor.

A kivitelező, a tervező, lebonyolítás vez...

Az önkormányzat közelmúltban megvásárolt kosaras autójával és a BKSZ Kft. szakmai végzettséget szerzett munkatársainak segítségével megkezdődött a fák gallyazása városunkban.

Még novemberben Mucsi...

Városunk és talán túlzás nélkül mondható, hogy az egész megye egyik legnagyobb karitatív rendezvényét, a 18. KÉSZ-bált tartották szombaton este a sportcsarnokban.

Az eseményen 325-en vettek részt, B...

Az Energy Dance Cool Hip-Hop Táncszínház jótékonysági táncgáláit rendezték szombaton délután és este a kulturális központban.

A két programon összesen 350 táncos mutatkozott be Békés mellett Békéscs...

Ismét a Kerékpárosbarát település címmel ismerték el városunkat az Innovációs és Technológiai Minisztériumban megtartott pénteki díjátadó ünnepségen.

Önkormányzatunk immáron tizenkettedik alkalommal...

Ahogy minden évben, idén is megtartjuk városunkban az ökumenikus imahetet a Krisztus-hívők egységének erősítéséért.

Csütörtökön Simon Csaba adventista lelkész hirdetett igét a református gyülekezeti...

Munkaértekezletet tartottunk városunk nagyrendezvényeiről csütörtökön délelőtt.

A megbeszélésen egyeztettünk a Madzagfalvi Napok tartalmáról, illetve településünk egyik fontos szellemi örökségéről,...

Heltai Jenő legsikeresebb színpadi játékával, A néma leventével tisztelegtünk szerdán este a Magyar Kultúra Napja előtt.

A darabot a budapesti Éless-Szín előadásában tekinthették meg az érdeklődők a...