Körzetbejárás Balog Zoltán képviselő úrral

Körzetbejárás Balog Zoltán képviselő úrral

Lakossági kapcsolatok

Kilenc különböző helyszínen jártunk kedden délelőtt Balog Zoltán képviselő úrral a választókerületében.


Olyan helyszíneket kerestünk fel, ahol önkormányzati beavatkozásra, segítségre van szükség. Nagyon fontosnak tartom, hogy Képviselő úr is folyamatosan tartja a kapcsolatot a körzetében élőkkel, igyekszik a felvázolt problémákra megoldást találni. Megkezdtük egy új mentalitás meghonosítását, amelynek éppen az a lényege, hogy a lakosság és az önkormányzati képviselők között napi, kölcsönös bizalmon alapuló kommunikáció alakuljon ki.

A Balog Zoltán által felvetett gondok:

A Hajnal utca 54. szám előtt elmaradt a csapadékvíz elvezető kialakítása. Ezt a hiányt mindenképpen az aszfaltozás megkezdése előtt pótolni kell, mert a munkálatokat követően csak az aszfaltréteg megrongálásával lenne lehetséges.

A Dózsa György utcában az aszfaltburkolat több helyen is kátyúsodott. A Nyíl utca és a Raktársor találkozásánál pedig az útalapot még a tél beállta előtt helyre kell hozni.

A Teleky utcában több helyen az aszfaltút kátyússá vált, a Teleky és a Kút utca találkozásánál az út széle megsüllyedt. Teleky utcában a Kút utcával szemben folyamatosan megáll a csapadékvíz a „felhízott” útpadka miatt.

A Malom utcában a közlekedési lámpa előtt a kátyúsodott aszfalt javítása szükséges. A Vashalom utcában több helyen komoly kátyúk alakultak ki, javításuk szükséges.

Az Asztalos utcán a meleg vizes kútnál, a Kurta utca felől található csapadékvíz-elvezető árkot ki kellene takarítani így utóbbi utcában megszűnne a csapadékvíz-elvezetőkben a pangó víz kialakulása és a Kőrösi Csoma utcáról is könnyebben le folyna a csapadékvíz.

A Petőfi Sándor utcán a 102 számtól a Cseresznye utcai kereszteződés irányában a csapadékvíz-elvezető rendszerben több helyen takarítás szükséges.

A felvetett problémákkal kapcsolatosan megkezdtem az egyeztetéseket a BKSZ Kft. szakembereivel. A lehetőségek szerint a gondok orvoslása hamarosan megkezdődik. Természetesen mindehhez időre is szükség van, dolgozunk a kérdések megoldáson. Addig is tisztelettel kérjük a türelmüket.


Előző Cikk Következő Cikk