Békésikum: a békési érték!

Békésikum: a békési érték!

BékésTortája

A Békés Tortája különlegesség, az a helyi érték, amely méltó arra, hogy előnyben részesítsük sütemény vásárlás esetén.

Ezzel egy helyi sütimester remekét, helyi vállalkozókat, és nem utolsó sorban a békési állatmenhelyet is támogatjuk. A kapcsolódó nyereményjáték pedig lehetőséget ad az utazási utalvány megnyerésére is.

A tegnapi nap folyamán meglátogattam mind a négy cukrászdát, ahol kapható az édesség. Minden helyen nagy várakozással tekintenek az új kezdeményezés felé. Már mindenütt vásároltak a tortából. A kapcsolódó játék részleteiről az előző posztomban olvashattak, de bármikor felkereshetik a jelenlegi webodalt is.

A címben természetesen nem csak a tortára utaltam. Hiszek abban, hogy még nagyon sok közös sikernek örülhetünk a továbbiakban is. Ha a Hungarikum szó a különleges magyar termék szinonímája, akkor a Békésikum lehetne a helyi, a városunkban létrehozott érték iránti büszkeségünk kifejezője.

Az elvégzett munkát sokszor könnyebbnek tűnik értékelni, elemezni, kritizálni, netán akár el sem végzettnek beállítani. Higgyék el, én kihívásokat és magát a munkát szeretem, ha szükséges, szívesen szállítok alapot a másik tábor “munkájához”.

A kupakgyűjtés sikere és eredménye is megerősít abban, hogy közösségünk közös elhatározással nagy dolgokra képes. A békési ember alapvetően szorgalmas, kitartó, bizakodó és jószándékú. Reménykedése remény, de sokkal inkább hit. Ezek mind-mind értékek, saját értékeink. Merjünk hinni: ahogyan a “Békés Tortája” több lehet, sőt több lett, mint más hasonló kezdeményezés, a Békésikum is legyen több, sőt minden békési ember legyen az. Legyen, legyünk eredetiek, és lehessünk, legyünk büszkék erre!

Előző Cikk Következő Cikk