Együttes erővel: kezdjük el a folytatást!

Együttes erővel: kezdjük el a folytatást!

Lakossági kapcsolatok

A kampányidőszak és a választások hangos, zsibongó napjait felváltotta a munka. Az Önök segítségével valóra váltott céljaim mentén megkezdtem az elhangzott, leírt szavaim, gondolataim, elképzeléseim tettekre váltását. Körzetem képviselete mellett még egy nagy feladat is hárul rám: mint alpolgármester a városunk felelős felügyelete, teljes feladatkörök koordinálása is tisztemmé vált, és válik az elkövetkezőkben. Mindenki tapasztalhatta már, hogy amennyiben valami új dologba fog, némi időbe telik a betanulás, a rutin megszerzése.

A hivatalos átadás-átvétel teljeskörűen, rendben megtörtént. A rutin megszerzése hosszabb ideig, a tapasztalatszerzés évekig, a tanulás élethosszig kell tartson a véleményem szerint. Első gondolataim a hangos, zsibongó napokról-hetekről szóltak. Az ezt követő történések, cselekedeteim csendben indultak, hiszen van igazság abban, hogy a tettek fontosabbak a szavaknál. Fontosabbak, de semmiképp sem helyettesíthetik azokat! Az Önök a képviselete alapján jogot nyertek arra hogy érdekeiket, kívánalmaikat tettek, - az én tetteim is - kövessék. De mindemellett, vagy épp mindezért joguk van a tájékozódásra, kapcsolatteremtésre. Ez a visszacsatolás a zökkenőmentes együttműködés, a közös siker záloga. Mindezért fontos ez a facebook-oldal is. A felkerülő tartalmakban - a lehetőleg legszéleskörűbb kép bemutatását segítendő - nem csak a választó-körzetemmel kapcsolatos információkról olvashatnak. A teljes város érdekében végzett munkámról-munkánkról adok információt, hiszen mind nekem, mind Önöknek - Békési polgárként - a városunk céljait (is) szem előtt kell tartani.

Az elkövetkezőkben megpróbálok majd a teljesség igénye nélküli, de átfogó, részletes, folyamatos beszámolót nyújtani. Többször említettem már: a közös munkához az Önök együttműködése elengedhetetlen. A kampány alatt említett kapcsolati formák és lehetőségek kidolgozása folyamatban van, erről is hamarosan értesítem önöket. Ezúton is, és még egyszer kérem juttassák el hozzám ötleteiket javaslataikat. Járjuk tovább a megkezdett utat! Folytassuk együtt! Hiszen ami a legfontosabb és továbbra is érvényes: Mi Békésért Vagyunk!

Következő Cikk